DVBD och Covid-19

DVBD och Covid-19

Med anledning av informationen från Folkhälsomyndigheten att de från och med 1 juni föreslår anpassade/lättade restriktioner kommer SBF från och med nu även att lägga upp information ledarledda vandringar på De vilda blommornas dag.

Krisinformation.se om anpassade rekomendationer från 1 juni.

Vi förordar fortfarande alternativa aktiviteter, som ger mer möjlighet till att hålla ett större avstånd mellan deltagarna och ser med spänning fram emot att få ta del av era erfarenheter när det kommer till alla nya typer av blomsteraktiviteter som testas i år.

Men är det så att du vill och känner att det går att genomföra en vandring på ett smittsäkert sätt är du varmt välkommen att lägga upp den här.

Vi kommer fortsatt att ha fokus på att berätta och tipsa om aktiviteter som går att genomföra på egen hand och tillsammans med dina närmaste.

Vi vill också uppmärksamma på att aktiviteter kan komma att ställas in eller förhållningsregler ändras med kort varsel, så gå in på hemsidan kort innan du ger dig ut på någon av våra vandringar för att ta del av den senaste informationen.